keskiviikko 4. lokakuuta 2017

Pienen tauon j√§lkeen ūüĖ§

Moi.

Anteeksi kamalasti kun multa j√§√§nyt t√§nne kirjoittelu. (Hetku mulla olis muka hurjasti lukijoita). ūüėā
Tuntuu että kokoajan meillä on joku tilanne päälle niin ei oo yksinkertaisesti kerinnyt päivittää tänne tapahtumia.

Itse olen nyt ollu ihan ok kunnossa, tai silleen tasaisempaa on ollut ja käyttöön oon ottanut fitline tuotteet.
Aloitan niitä tosi hitaasti, koska mahani on mikä on niin suurilla annoksilla en voi aloittaa ettei heti maha heitä sekaisin.

Kovasti oon tykännyt, ainakin oon hirveästi saanut virtaa lisää ja välillä oon pystynyt maistaa jopa punaista lihaa (mikä on ollut ehdoton nou nou)!
En voi varmaksi sanoa että näistä tuotteista johtuu, mutta en olisi ensimmäinen jolla kävisi näin.

Mutta yksi tuote kyseisest√§ sarjasta aiheutti hirve√§t n√§r√§stys/polte/rintakivut  (ainaki luulen niin, kun sis√§lt√§√§ sitruunahappoa) ja kun on tosiaan se palleatyr√§ ja refluksi. Sit√§ en ole viel√§k√§√§n tohtinut uudestaan aloittaa pienemm√§ll√§ m√§√§r√§ll√§, mutta uskon niin tuotteeseen ett√§ kyll√§ viel√§ kokeilen!

Jouduin siis taas  l√§√§k√§rille, itku kurkussa ett√§ nyt katsotaan mit√§ sielt√§ l√∂ytyy. Eli otettiin kuvat tr√∂ngeniss√§ ja ultrattiin koko maha, ei onneksi l√∂ytynyt mit√§√§n ihmeemp√§√§ eli palleatyr√§/refluksi/ibs siell√§ ”vaan” √§rsytt√§√§. Mutta niinku sanoin nyt ollu v√§h√§ parempi ja kun vaan jaksaisi pysy√§ ruokavaliossa eik√§ lipsuisi ja sortuisi herkkuihin ja muihin kielletyll√§ listalla oleviin ruoka-aineisiin. Mik√§ on niiin vaikeaa koska olen herkkuperse ja kaiken lis√§ksi leipuri-kondiittori joka rakastaa n√§in ollen kaikkea hyv√§√§ ūüėčūüôą

Tytöllä oli korvien putkitus ja samalla leikattiin risat elokuun lopussa ja toivotaan että T ei enää ime itseensä kaikkia viruksia ja pöpöjä. Toimenpide meni ihan hyvin, paitsi pikku kämmiä jossa hoitajat eivät olleet huomanneet kun tipan olivat laittaneet, että liuos ei mennyt suoneen vaan kaikki jäi käteen joka tietenkin paisui älyttömän kokoiseksi ja oli kipeä toista viikkoa ennenkuin neste haihtui sieltä pois. T oli iha kädetön sillä aikaa.

Melkein heti t√§m√§n reissun j√§lkeen tai ehk√§ jo v√§h√§n ennemminkin T:ll√§ alkoi taas mahavaivat. Ummetusta, itkua, hysteriaa, joka jatkuu edelleen mutta nyt ollut pegorion k√§yt√∂ss√§ ett√§ ei niin kovasti pelk√§isi sit√§ kakkaamista ja ett√§ tuotos olisi pehme√§√§. Se on vaan niin raskasta ku toinen itkee ja huutaa ja juoksee ymp√§ri k√§mpp√§√§ huutaen kakka. Suihkuun pois suihkuun pois, ja vaippa pois, vaippa takas, √§iti vaippa pois. Viime y√∂n√§kin asuttiin 1 j√§lkeen suihkussa kun T nukkuessaan jo itkee kakkaa ja  her√§√§ ja siit√§ se itku hullunmylly taas alkoi.

Samalla 2 viikkoa sitten T:ll√§ ilmestyi n√§ppyj√§ ensiksi ranteeseen, sitten polviin, nyt se on levinnyt joka paikkaan. Kutiaa kovasti ja on eritt√§in pahann√§k√∂inen. L√§√§k√§riss√§ eka sanoivat ett√§ on bakteeri tulehdus, no ei auttanut rasva vaan pahenti, ei ollut se. Sitten se oli atooppinen ihottuma, ei ollut sek√§√§n, taas vaan paheni. Ja nyt l√§hete menossa Sein√§joelle ja  odotetaan aikaa. Luulenpa ett√§ kyse on taas jostain ruoka-aine allergiasta joka oireilee ummetuksena, mahakipuna ja nyt ihottumana. Maitohan meill√§ ollut pois k√§yt√∂st√§ ja edelleen juodaan kauramaitoa ja pienemp√§n√§ kokeiltiin j√§tt√§√§ viljat, silloin ei huomattu eroa.
Toivotaan että löydetään syy pian niin ei tarvitse T:n olla kipeä kokoajan jostakin.


 Aattelis kyll√§ ett√§ eik√∂ n√§m√§ jo kohta riitt√§isi n√§ihin meid√§n T:n 2 ekaan vuoteen,
Ja tietty flunssakin tekee tuloaan, toivotaan että pärjätään ilman lääkkeitä. Tauotus ollu nyt siitä lähtien kun korvat putkitettiin ja risat poistettiin.

Onhan tämä syksy muutenkin tämmöistä masentavaa aikaa, ei sillä pidän syksystä paljon ja rakastan kun illat pimenee ja saa laittaa kynttilöitä ja istua sohvan nurkassa kutomassa tai mitä milloinkin on työnalla, (nyt teen T:lle huivia), mutta joka vuosi se päivä tulee, joka muutti meidän perheen elämän.
Siit√§ tuli nyt 9 vuotta kun rakas siskoni joutui l√§hte√§ t√§√§lt√§ pois ❤️

Välillä mietin tätä elämää ja ahdistaa/pelottaa tämä maailma nykyään, mutta sitte taas yritän muistaa miten etuoikeutettu oon että saan olla täällä, saan nähdä lapseni kasvavan.
Varmasti kaikilla meillä on jotain ongelmia/vaikeuksia vaikka välillä tuntuu että minä en kyllä tarttisi enää yhtään enempää, mutta silti olen kiitollinen tästä kaikesta mitä minulla on ja hymyillen jatkan eteenpäin. Ollaan kiitollisia elämän pikku jutuista, perheestä, ystävistä ja muista ilonaiheista.
ūüĖ§

-Marjo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kun ei voi suunnitella tulevaa.

Moii! Oon varmaan jokaisen postauksen aloittanut sanoilla, että jäänyt taas tämä kirjoittelu. Mutta nyt se on oikeasti jäänyt aivan ty...